Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

Η Επόμενη Επταετία.(2006-2012)



Ευθυγραμμιστείτε με τις ενέργειες του Θεϊκού Σχεδίου για την ανθρωπότητα.
Είναι μια εποχή μεγάλων αλλαγών!
Ζούμε σε μια εποχή πρωτοφανή για την ανθρώπινη ιστορία. Από το 1999 έως 2012 ειδικά, ισχυρές ενέργειες στηρίζουν την πνευματική αφύπνιση της ανθρωπότητας.
Αυτές οι ισχυρές δυνάμεις μας ωθούν να κάνουμε ριζικές αλλαγές για να επισπεύσουμε το ταξίδι πνευματικής ωρίμανσης προς την φώτιση. Και αν καταλάβουμε τις ενέργειες του Θεϊκού Σχεδίου, τότε θα μπορέσουμε να ευθυγραμμιστούμε καλύτερα με αυτές.
Η αλλαγή μπορεί να γίνει μέσω επιλογής ή μέσα από κρίση.
Η συνειδητότητα της ψυχής της ανθρωπότητας αρχίζει να αναδύεται. Το φως της ψυχής μας οδηγεί σε μια εντελώς νέα εμπειρία και κατάσταση ολότητας.
Αν ζούμε τη ζωή μας εστιάζοντας στην ψυχή, τότε κατορθώνουμε να αποκτούμε γνώση μέσω της δικής μας επιλογής. Αν όμως η ψυχή δεν έχει αφυπνιστεί ακόμη, τότε μαθαίνουμε μέσα από κρίσεις.
Τώρα είναι ο καιρός να ασχοληθούμε με την καρμική διευθέτηση του παρελθόντος και να ανακατευθύνουμε την σκέψη μας έτσι ώστε να μπορούμε να ζούμε με νέους αρμονικούς τρόπους στο μέλλον. Είναι ο καιρός ν’ αναλάβουμε τις ευθύνες μας σαν ανθρωπότητα, για το πώς ζούμε σ’ αυτόν τον πλανήτη και πως σχετιζόμαστε ο ένας με τον άλλο.
Γιατί πρέπει να αποκτήσουμε μια συνολική άποψη της ζωής;
Όταν ξέρουμε που πηγαίνουμε, μπορούμε να κάνουμε τις απαραίτητες ετοιμασίες για το ταξίδι.
Όταν διαισθανόμαστε τι θα χρειαστεί στο μέλλον, μπορούμε να προνοήσουμε και να ορίσουμε μια πορεία δράσης και γεγονότων που θα υποστηρίζονται από το σύμπαν.
Αν δεν ξέρουμε τι βρίσκεται πέρα από το σήμερα, μπορούμε να αντιδρούμε μόνο σε ότι προκύπτει άμεσα, παραιτούμενοι από την ικανότητά μας να συν-δημιουργούμε ένα καλύτερο κόσμο. Όταν απλά αντιδρούμε αποφεύγουμε τις ευθύνες μας. Και χωρίς υπευθυνότητα λειτουργούμε χωρίς την ψυχή.
Αν εργαστούμε με τις ενέργειες που μας παρέχονται, δεν υπάρχει τίποτα που να χρειαζόμαστε και να μην μπορούμε να έχουμε. Δεν υπάρχει τίποτα που να χρειάζεται να γίνει και να μην μπορούμε να κάνουμε. Δεν υπάρχει τίποτα που να χρειάζεται να ξέρουμε και να μην μπορούμε να το μάθουμε. Και δεν υπάρχει τίποτα που να χρειάζεται ν’ αγαπήσουμε και να μην μπορούμε ν’ αγαπήσουμε.
Από το γιαγκ στο γιν
Την περίοδο από το 1999 έως το 2005, η κυριαρχούσα ενέργεια ήταν το γιαγκ. Υπήρχε η ανάγκη να αναπτύξουμε το νου και να μάθουμε τι θα μπορούσε να γίνει προς τα έξω για να φέρουμε την εξωτερική έκφραση της ζωής σε ένα καλύτερο στάδιο για όλους. Επιχειρήσαμε να βιώσουμε και να εκφράσουμε την αρσενική ενέργεια με αρμονικό τρόπο προς τον εαυτό μας, μέσα στην κοινωνία και στις σχέσεις μας.
Από το 2006 έως το 2012, μας κυβερνά η ενέργεια του γιν. Τώρα δίνεται έμφαση στην αγάπη και την σοφία. Σε αυτόν τον κύκλο, η ανάγκη είναι να αναπτύξουμε την καρδιά και να μάθουμε πώς να βελτιώνουμε τις σχέσεις μας. Είναι ο καιρός να βρούμε την ειρήνη και να φέρουμε και την ειρήνη στον κόσμο.

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα Χριστινάκι, πολύ όμορφα τα λόγια και περι ενεργειών το έχω ακούσει ιδιαίτερα για την ευθυγράμμιστη το 2012. Απο την αλλη βλέπω μόνο ένα μικρό κομμάτι να βαδίζει στο πνευματικό δρόμο ενα άλλο μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας ειναι αποροφημένο ακομα αλλου. Ευχομαι μέρα με την μέρα τα πράγματα να αλλάζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, Χριστίνα. Και πάλι συγχαρητήρια. Από το 2001 είμαι απόφοιτος και δάσκαλος εξισορρόπησης ενέργειας (EMF BALANCE)μπορείς να πάρεις μια γεύση εδώ:

    http://emfworldwidestore.com/media_files/video/ucl_animation/index.html

    καθώς και του KRYON (www.kryon.gr)

    Πράγματι ζούμε στην Μεγάλη γιορτή της Ανθρωπότητας.
    Νάσαι καλά που συμβάλεις σ' αυτό.
    Μιλτιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μακριά από εμένα.

  ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μα...