Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ


ΤΟ 20ΛΕΠΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Εδώ υπάρχει ανεκτίμητη βοήθεια για εκείνους που είναι ειλικρινά αποφασισμένοι να ανακαλύψουν την ολοκληρωτικά νέα πραγματικότητα της Ζωής η οποία είναι η αιώνια Αγάπη του Θεού.

Εδώ ευρίσκεται μια επανάληψη των πρώτων 50 μαθημάτων του βιβλίου «Μαθήματα Θαυμάτων»

Σας συνιστούμε αν είναι δυνατόν να ολοκληρώσετε ολόκληρη την κατήχηση σε ένα και μοναδικό επεισόδιο.

Αυτή η συνδιαλλαγή διαρκεί περίπου 20 λεπτά και καλό θα είναι να γίνεται καθημερινά. Το ιδανικό είναι κάθε πρωί όσο πιο νωρίς γίνεται και το βράδυ πριν αποσυρθείτε για ύπνο.

Να είστε λογικοί.

Αυτή είναι μια αποδεδειγμένα άμεση μέθοδος αποκατάστασης της επικοινωνίας με την Δημιουργική Αρχή των όλων όσων υπάρχουν τώρα και πάντα.

Είναι μια πρόσκληση για άμεση επαφή με την μοναδική δύναμη της Πραγματικότητας της Αιώνιας Ζωής η οποία είναι η μοναδική αλήθεια για σένα.

Να θυμάσαι ότι ποτέ στην πραγματικότητα δεν χωρίστηκες από αυτή την ενότητα Όλης της ύπαρξης.

Να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει, ούτε ποτέ υπήρξε, κάτι οτιδήποτε για να φοβάσαι.

Εδώ θα βρείτε ολόκληρο το 20λεπτο βιβλίο ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, σε μορφή PDF για να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.


http://ma8hmata8aymatwn.ning.com/forum/topics/me-sterizei-e-agape-toy-theoy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μακριά από εμένα.

  ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μα...