Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ

Αυτή είναι μια πρόσκληση σε ένα σπουδαίο πείραμα. Μόνο για μια στιγμή, άφησε κατά μέρος τις προκαταλήψεις της ανθρώπινης υπόστασή σου και άκουσε αυτά τα λόγια με την καρδιά σου. Άκουσε ξανά, και ξανά πάλι. Μόνο για μια στιγμή, άφησε αυτό το απλό μήνυμα της αλήθειας και της αγάπης να είναι πέρα από κάθε λογική και δες πόσο γρήγορα η λογική θα ακολουθήσει καθώς ο νους σου θα ανοίγει στο χαρμόσυνο φως της επανένωσής του με τον αιώνια δημιουργό νου του Θεού.

Όποιος και να νομίζεις ότι είσαι, όπου και να φαίνεται πως είσαι μέσα στην απελπισμένη θάλασσα του χάους που είναι αυτός ο κόσμος, άφησε την αναπνοή αυτής της άχρονης φωνής του αφυπνισμένου νου να αναζωπυρώσει μέσα σου την αρχαία μνήμη της δικής σου τέλειας πραγματικότητας.

Τώρα καλείσαι να εκπληρώσεις τον μόνο σκοπό που θα μπορούσε να σου έχει δοθεί για την παραμονή σου σε αυτό τον δίχως νόημα κόσμο την μοναξιάς και του θανάτου. Αυτός ο σκοπός είναι η διαφυγή σου από αυτόν μέσα από το μήνυμα της σωτηρίας που βρίσκεται τώρα στα χέρια σου.

Χριστός Ανέστη

Αληθώς Ανέστη!

Εδώ θα βρείτε όλο το βιβλίο «Ο Ιησούς μιλάει» σε μορφή PDF για να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας!!

http://ma8hmata8aymatwn.ning.com/forum/topics/o-iesoys-milaei

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μακριά από εμένα.

  ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μα...