Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ο Ιησούς Μιλάει για την Σωματική Του Ανάσταση.



- Από τα Ειδικά Μηνύματα στο Αρχικό Κείμενο, Urtext -

Το σώμα μου εξαφανίστηκε διότι δεν είχα καμιά ψευδαίσθηση γι αυτό. Το τελευταίο είχε ήδη φύγει. Βρισκόταν ήδη μέσα στον τάφο, αλλά δεν είχε απομείνει τίποτα για να θαφτεί. Δεν αποσυντέθηκε διότι το μη πραγματικό δεν μπορεί να πεθάνει. Απλά έγινε αυτό που ήταν πάντα. Και αυτό σημαίνει «το κύλισμα της πέτρας». Το σώμα εξαφανίζεται, και δεν κρύβει πια αυτό που βρίσκεται πέρα από αυτό. Απλά παύει να παρεμβαίνει στην όραση. Το να κυλάς την πέτρα και να την απομακρύνεις σημαίνει ότι βλέπεις πέρα από τον τάφο, πέρα από τον θάνατο, και ότι καταλαβαίνεις την ανυπαρξία του σώματος. Αυτό που γίνεται κατανοητό ως τίποτα πρέπει να εξαφανίζεται.

Όντως πήρα ανθρώπινη μορφή με ανθρώπινα χαρακτηριστικά μετά, για να μιλήσω σε κείνους που προορίζονταν να αποδείξουν στον κόσμο ότι το σώμα δεν έχει αξία. Αυτό έχει παρεξηγηθεί πολύ. Ήρθα για να τους πω ότι ο θάνατος είναι ψευδαίσθηση, και ότι ο νους που έφτιαξε το σώμα μπορεί να φτιάξει και άλλο εφόσον η μορφή η ίδια είναι μια ψευδαίσθηση. Δεν το κατάλαβαν. Αλλά τώρα μιλάω σε σένα και σου δίνω το ίδιο μήνυμα Ο θάνατος μιας ψευδαίσθησης δεν σημαίνει τίποτα. Εξαφανίζεται όταν ξυπνήσεις και αποφασίσεις να μην ονειρεύεσαι άλλο. Κι εσύ ακόμα έχεις αυτή την δύναμη να πάρεις αυτή την απόφαση όπως κι εγώ.

Ο Θεός απλώνει το Χέρι Του στον Υιό Του για να τον βοηθήσει να σηκωθεί και να γυρίσει σε Αυτόν. Εγώ μπορώ να βοηθήσω διότι ο κόσμος είναι μια ψευδαίσθηση, κι εγώ έχω ξεπεράσει τον κόσμο. Κοίταξε πέρα από τον τάφο, το σώμα, την ψευδαίσθηση. Μην έχεις πίστη σε τίποτα άλλο εκτός από το πνεύμα και την καθοδήγηση που σου δίνει ο Θεός. Αυτός δεν θα μπορούσε να έχει δημιουργήσει το σώμα διότι αυτό είναι ένα όριο. Αυτός πρέπει να έχει δημιουργήσει το πνεύμα διότι αυτό είναι αιώνιο. Μπορεί εκείνοι που είναι δημιουργημένοι καθ’ ομοίωσή Του να είναι περιορισμένοι; Το σώμα είναι το σύμβολο αυτού του κόσμου. Άφησέ το πίσω σου. Δεν μπορεί να εισέλθει στον Ουρανό. Αλλά εγώ μπορώ να σε πάω εκεί όποτε το επιλέξεις. Μαζί μπορούμε να βλέπουμε τον κόσμο να εξαφανίζεται και καθώς συμβαίνει αυτό, το σύμβολό του να αφανίζεται μαζί με αυτόν. Κι έπειτα, κι έπειτα – δεν μπορώ να μιλήσω γι αυτό.

Ένα σώμα δεν μπορεί να παραμείνει δίχως την ψευδαίσθηση και η τελευταία ψευδαίσθηση που είναι να ξεπεραστεί είναι ο θάνατος. Αυτό είναι το μήνυμα της σταύρωσης : Οι ψευδαισθήσεις είναι ψευδαισθήσεις. Η αλήθεια είναι αληθινή. Οι ψευδαισθήσεις εξαφανίζονται. Μόνο η αλήθεια παραμένει.

Αυτά τα μαθήματα δεν χρειάζονται να διδαχθούν πάνω από μια φορά, διότι όταν η πέτρα του θανάτου κυλιστεί μακριά, τι άλλο θα μπορείς να δεις εκτός από έναν άδειο τάφο; Και αυτό είναι που βλέπεις εσύ που με ακολουθείς μέσα στο ηλιόφως, μακριά από τον θάνατο, πέρα από όλες τις ψευδαισθήσεις, στην θύρα του Ουρανού, εκεί όπου ο Θεός ο Ίδιος θα έρθει για να σε πάρει σπίτι σου.

- Ιησούς Χριστός

Από το Urtext

(Το Αρχικό Κείμενο

Των Μαθημάτων Θαυμάτων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μακριά από εμένα.

  ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μα...