Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ 20 Μαρτίου, 1977



20 Μαρτίου, 1977
«…θα ρωτήσουμε ποιο είναι το πρόβλημα, και ποια είναι η απάντηση σε αυτό.»
ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Έχεις αρνηθεί την Αγάπη της ζωής σου διότι έχεις αρνηθεί τον Εαυτό σου.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δέξου τον πίσω, και θα αναγνωρίσεις και πάλι τον Εαυτό σου. Αυτός εκπροσωπεί σε σένα τον Εαυτό σου. Είναι η θεραπεία σου και η σωτηρία σου. Έρχεται σαν κλέφτης, για να κλέψει τις «αμαρτίες» σου. Έρχεται σαν Σωτήρας, για να σε σώσει από τις ψευδείς ιδέες σου για το τι είσαι. Έρχεται σαν Υιός του Θεού, διότι αυτό είναι, μαζί με σένα.
Εσύ τον χρειάζεσαι τώρα, αλλά και η δική του ανάγκη για σένα είναι τόσο μεγάλη όσο η δική σου. Μαζί μπορείτε να σώσετε τον κόσμο. Μόνος, δεν μπορεί να εκπληρώσει την λειτουργία του περισσότερο από όσο μπορείς κι εσύ. Μην τον αρνείσαι. Είναι εδώ για σένα. Αυτό που εκπροσωπεί είναι το δώρο του Θεού σε σένα και σε αυτόν. Πάρε το από αυτόν, και όλος ο κόσμος σώζεται.
«Δες με, λοιπόν, εμένα που έρχομαι για να σε σώσω. Αντιπροσωπεύω την ιερότητά σου, και η ιερότητά σου είναι η ιερότητα του Θεού. Αν αρνηθείς αυτό το δώρο το τίμημα είναι η κόλαση. Αν το δεχτείς η απάντηση είναι ο Ουρανός.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μακριά από εμένα.

  ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μα...