Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ 25 Ιανουαρίου, 1978




25 Ιανουαρίου, 1978
Άφησε το σε μένα και μην αναμειχθείς προσωπικά. Χρειάζομαι την βοήθειά σου με άλλο τρόπο. Άφησέ τους να κοιτούν, άφησέ τους να ρωτούν, και βοήθησέ με να τους προσεγγίσω. Μέσω της Τζούντη είναι που θα μιλήσω διότι η δική της ανάγκη είναι μεγαλύτερη. Αυτή θα το γνωρίζει διότι θα της το πω. Δεν θα εκπλαγεί, αλλά θα βεβαιωθεί.
Υπάρχει χρόνος. Βεβαιώσου ότι αυτή το καταλαβαίνει αυτό. Αυτό είναι γι αυτήν. Ας μην ξεχνάει ότι υπάρχουν επιλογές, και ότι δεν μπορεί να διαλέξει ανάμεσά τους.
Την Δευτέρα, ζήτησέ της να αφιερώσει λίγο χρόνο στην σιωπή. Αν είναι δυνατόν γύρω στο μεσημέρι (μπορεί να το κάνει αν το θέλει πραγματικά), και ας θυμηθεί όλα όσα συνέβησαν. Έπειτα ας τα ξεχάσει όλα. Θα ακούσει καλύτερα τότε, διότι θέλει να ευχαριστεί τους άλλους και φοβάται όταν δεν το κάνει. Ας «ησυχάσει και ας γνωρίσει ότι είμαι ο Θεός.» Και ας θυμηθεί ότι ο «Πατέρας γνωρίζει τι χρειάζεται πριν αυτή το ζητήσει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μακριά από εμένα.

  ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μα...