Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΜΑΘΗΜΑ 307 Η θέλησή μου δεν μπορεί να είναι αλληλοσυγκρουόμενες επιθυμίες.



ΜΑΘΗΜΑ 307

Η θέλησή μου δεν μπορεί να είναι αλληλοσυγκρουόμενες επιθυμίες.

Πατέρα, η Θέλησή Σου είναι δική μου, και μόνο αυτή. Δεν υπάρχει άλλη θέληση για να έχω. Ας μην προσπαθώ να φτιάξω μια άλλη θέληση, διότι δεν έχει νόημα και μου προκαλεί πόνο. Μόνο η Θέλησή Σου μπορεί να μου φέρει χαρά, και μόνο η δική Σου υπάρχει. Αν θέλω να λάβω αυτό που μόνο Εσύ μπορείς να δώσεις, πρέπει να δεχτώ το Θέλημά Σου για μένα, και να εισέλθω σε μια ειρήνη όπου κάθε σύγκρουση είναι αδύνατη, ο Υιός Σου είναι ένα με Σένα σε ύπαρξη και θέληση, και τίποτα δεν μπορεί ν’ αντικρούσει την ιερή αλήθεια ότι παραμένω έτσι όπως με δημιούργησες.


Και μ’ αυτή την προσευχή εισερχόμαστε σιωπηλά σε μια κατάσταση όπου καμιά σύγκρουση δεν μπορεί να έρθει, διότι ενώνουμε την ιερή μας θέληση με του Θεού αναγνωρίζοντας  ότι είναι οι ίδιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μακριά από εμένα.

  ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μα...